Kozijnen reparatie met epoxytechniek

Kozijnherstel in historische panden

Historische panden en monumenten

Van Lierop is dé aangewezen partij voor het herstellen van aangetaste kozijnen of goten in historische panden/monumenten. Voortkomend uit de jarenlange ervaring met Epoxytechniek, hebben wij een speciale 2-componenten reparatiemassa ontwikkeld. De samenstelling van dit product maakt het mogelijk om de exacte detaillering van het gezonde kozijndeel over te nemen.

Bent u op zoek naar hestel van aangetaste kozijnen of goten in NIET-historische panden and verwijzen wij u graag door naar een schildersbedrijf in uw regio.

Daarnaast brengt Van Lierop haar kennis mee over zwam en houtaantastende insecten. Kozijnen repareren in monumenten doen wij ook met 2-componenten Epoxyhars. Dit voorkomt onnodig dure vervanging van kozijnen. Daarom is Epoxytechniek een voordelige en sterke manier om kozijnen te repareren. Een kozijn vervangen mag in monumenten mag niet vergunningsvrij. Een kozijn of goot mag wel vergunningsvrij worden gerepareerd.

Wij informeren u graag verder of vraag vrijblijvend een inspectie aan.


De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie