Jaarlijkse inspectie Openluchtmuseum in Arnhem

De Houtarts

Ons onderzoeksbureau De Houtarts heeft als doelstelling een belangrijke bijdrage te leveren aan de instandhouding van (monumentaal) onroerend goed. De Houtarts biedt gespecialiseerde diensten aan ter voorkoming van aantasting door houtinsecten, zwam en vocht. Bij alle diensten is onze uitvoeringservaring en inspectie-expertise van meer dan 55 jaar, merkbaar aanwezig. Hierdoor ontvangt u als eigenaar of beheerder van onroerend goed heldere adviesen, waarmee u tijd en geld kunt besparen in de toekomst.

Onderhoudsabonnement

Het is belangrijk om het hout- en muurwerk van een (monumentaal)object periodiek deskundig te laten inspecteren. Een onderhoudsabonnement van Van Lierop biedt hiervoor uitkomst. Tijdige signalering van aantastingen en gebreken, voorkomt grote vervolgschade en geeft zekerheid dat uw bezit in goede conditie blijft. Wij zoeken tijdens onze inspecties naar aantastingen door houtinsecten, schimmels en vocht en inspecteren al het bereikbare houtwerk en muurwerk voor u. Dit is een Inspectievorm inclusief een duidelijke rapportage met de nodige foto's en/of tekeningen. In overleg met u specificeren wij of het gehele object of delen ervan aan een jaarlijkse inspectie onderhevig zijn. U kunt ook een vooraf bepaald bedrag aangeven, waarvoor wij direct (tijdens de inspectie) kleinschalige aantasting voor u behandelen. Dit voorkomt uitbreiding van de aantasting en u voorkomt hiermee extra (voorrij)kosten. Voor het behandelen van aantasting op grotere schaal of die buiten het afgesproken behandel bedrag vallen, maken wij altijd eerste een offerte voor u.

Wij informeren u graag verder of vraag vrijblijvende inspectie voor een onderhoudsabonnement aan.
 

Kijk op www.houtarts.nl voor meer informatie.


Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie