Onderhoudsabonnement voor (rijks)monumenten

 

Ons onderzoeksbureau De Houtarts levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van (monumentaal)onroerend goed. De Houtarts biedt gespecialiseerde inspecties op het gebied van houtinsecten, zwam en vocht. Hierbij ontvangt u als eigenaar of beheerder van onroerend goed heldere adviezen en rapportages, waarmee gevolgschade en kosten bespaart blijven. Wij inspecteren jaarlijks (rijks)monumenten, boerderijen en molens voor vele gemeenten en vastgoedeigenaren.

Zekerheid met ons onderhoudsabonnement

Bij monumentale panden is het belangrijk om het muur- en houtwerk periodiek deskundig te laten inspecteren. Tijdig signaleren van aantasting en gebreken, voorkomt gevolgschade.
Kies voor gemak en zekerheid met ons onderhoudsabonnement. Wij plannen een deskundige inspecteur voor u in. Tijdens de jaarlijkse inspectie behandelen wij eventueel aangetroffen kleinschalige aantasting. Daarnaast signaleren wij gebreken als vervuiling en lekkages, die u eventueel ook in eigen beheer kunt verhelpen. In het bezit van onze rapportage kunt u volledig geïnformeerd de gewenste vervolgstappen ondernemen.

Wij informeren u graag verder of vraag vrijblijvend een onderhoudsaanbieding aan.

 

 

 


De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie