Onderhoudsabonnement voor (rijks)monumenten

Ons onderzoeksbureau De Houtarts - onderdeel van Van Lierop, levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van (monumentaal)onroerend goed. De Houtarts biedt gespecialiseerde inspecties op het gebied van houtinsecten, zwam en vocht. Hierbij ontvangt u als eigenaar of beheerder van onroerend goed heldere adviezen en rapportages, waarmee gevolgschade en kosten bespaart blijven. Wij inspecteren jaarlijks (rijks)monumenten, boerderijen en molens voor vele gemeenten en vastgoedeigenaren.

  • Meer dan 60 jaar ervaring.
  • Volledig gecertificeerd en erkend partner van ERM.
  • Voorkom schade op grotere schaal en voorrijkosten door directe behandeling tijdens inspectie.
  • Heldere rapportage en prijsindicaties voor grotere schade en aantasting.
  • Van deskundig advies door vakpersoneel tot complete uitvoering.
  • Duurzame oplossingen en gebruik van hoogwaardige materiaal.

        

Zekerheid met ons onderhoudsabonnement

Bij monumentale panden is het belangrijk om het muur- en houtwerk periodiek deskundig te laten inspecteren. Tijdig signaleren van aantasting en gebreken, voorkomt gevolgschade.
Kies voor gemak en zekerheid met ons onderhoudsabonnement. Wij plannen een deskundige inspecteur voor u in. Tijdens de jaarlijkse inspectie behandelen wij eventueel aangetroffen kleinschalige aantasting. Daarnaast signaleren wij gebreken als vervuiling en lekkages, die u eventueel ook in eigen beheer kunt verhelpen. In het bezit van onze rapportage kunt u volledig geïnformeerd de gewenste vervolgstappen ondernemen.

Wij informeren u graag verder of vraag een onderhoudsaanbieding aan.
 

 

 


De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie