Allround medewerker uitvoering

'Leuke projecten, fijne collega’s die elkaar goed kennen, goed salaris en een eigen bus'

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een handige collega met basis timmerkwaliteiten door opleiding of ervaring. Jouw werkzaamheden bestaan uit allerlei soorten restauratie- en renovatieprojecten zoals: dakconstructie- en vloerherstelwerkzaamheden, het bestrijden van houtaantastende insecten, zwamsanering en het restaureren van hout met epoxytechnieken. Omdat wij geregeld in monumentaal erfgoed werken, kom je op de mooiste plekken. Natuurlijk trainen wij jou en loop je mee met ervaren collega's, als dat nodig is. Kortom: veel afwisseling, werken in de Randstad met een leuke club vakkundige en gemotiveerde collega’s.

Heb je ervaring opgedaan in de renovatie branche of ben een leergierige starter, dan nodigen wij jou ook uit om te reageren.

Wat bieden wij onze nieuwe collega

 • Uitdagende baan met veel variatie (deeltijd mogelijk).
 • Bruto salaris € 2.000,00 -  € 3.300,00 (afhankelijk van ervaring).
 • Mogelijkheid tot een eigen bus.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (BBL-opleiding mogelijk).
 • Regelmatige bedrijfsuitjes en borrels met collega’s.

Wat vragen wij van onze nieuwe collega

 • Zelfstandig en netjes kunnen werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (lezen en spreken).
 • Fysiek fit voor onze werkzaamheden.
 • In het bezit van een Rijbewijs.

 

Bedrijfsprofiel
Onze werkzaamheden bestaan uit specialistisch bouwkundig en technisch onderzoek, houtconservering, houtrestauratie, vochtwering, kruipruimte renovatie en kelderafdichting. Wij werken met ca.35 collega's aan uiteenlopende restauratie- en renovatieprojecten. Wij zijn trots op onze goede naam in de markt als vakspecialist. Wij zijn volledig gecertificeerd en een erkend partner van de ERM voor onze werkzaamheden in monumenten. 
Wij werken veel voor vaste opdrachtgevers zoals: aannemers, vastgoedorganisaties, wooncorporaties, gemeenten, VvE’s, stichtingen en particulieren. Bezoek www.vanlierop.nl voor meer informatie.

Onze missie
Van Lierop is een solide familiebedrijf met 60 jaar ervaring. Samenwerken en kwaliteit zijn de trots van ons vakmanschap bij restauratie- en renovatieprojecten. Deskundig onderzoek door onze specialisten naar hout- en vochtproblemen en de vakkundige uitvoering garanderen de allerbeste en meest duurzame oplossing voor onze klanten en ketenpartners. Om ons uiteindelijke doel ‘optimale veiligheid, kwaliteit en leefcomfort’ te bereiken voor onze klanten, bewaken wij ons vakmanschap. Met gedreven medewerkers werken wij samen. Wij schakelen snel en werken met passie, respect en persoonlijke aandacht voor (monumentaal)vastgoed en haar bewoners.

Onze visie
Van Lierop is de eerste naam die in je opkomt als specialist voor betrouwbare, vakkundige en duurzame hout- en vocht oplossingen bij renovatie- en restauraties van (monumentaal)vastgoed. Wij verstaan ons vak als geen ander en dragen bij aan het duurzaam realiseren van dromen en wensen van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden
Specialistisch vakmanschap, kwaliteit, Veilig en Betrouwbaar, Duurzaam, Samenwerkend, Flexibel en Daadkrachtig, Passie en Persoonlijke aandacht.

Sollicitatie procedure
Ben je enthousiast geworden en kun je je vinden in onze missie, visie en kernwaarden, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie naar c.eckersley@vanlierop.nl.

Past jouw profiel niet helemaal, maar je bent toch enthousiast geworden of je hebt vragen, bel dan 0172-433514 en vraag naar Cora Eckersley of bekijk onze andere vacatures.


Reactietermijn
Op het moment dat wij voldoende reacties hebben binnengekregen en de vacature daarmee vervuld kan worden, zal de vacature verwijderd worden van de website.

 

Nieuws

Over ons

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

 • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
 • FSC
 • ISO 9001 VCA
 • KOMO
 • Keurmerk Plaagdier Management
 • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie