Junior Technisch adviseur buitendienst

Wij zijn op zoek naar een aankomend Technisch adviseur

Functieomschrijving
Voor ons familiebedrijf met 60 jaar ervaring, zijn wij op zoek naar een junior collega voor ons team technische adviseurs, die betrokken wil zijn bij unieke restauratie- en renovatieprojecten in de Randstad. Wij zijn een toonaangevende specialist voor houtherstel, houtconservering en het verdrijven van vocht.

Na een gedegen opleidingstraject onder leiding van een van onze Technisch adviseurs, zullen jouw werkzaamheden stapje voor stapje bestaan uit bouwkundig onderzoek van uiteenlopend vastgoed van o.a. woningcorporaties, prachtig monumentaal erfgoed, VvE en particulieren woningen. Je inventariseert de wensen en behoeften van de opdrachtgever en vertaalt deze naar een technisch advies op maat. Je begeleidt het gehele proces van onderzoek, advies/offerte, opstarten van werkzaamheden tot aan oplevering. Na het interne opleidingstraject weet je jouw technisch inhoudelijke kennis goed over te brengen aan de klant, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast leer jij de kwaliteit van het werk gedurende het gehele proces voor onze opdrachtgever te bewaken. Je hebt een sterke affiniteit met de (monumentale)vastgoedmarkt en je bent bereid te leren werken volgens het ‘Van Lierop specialisme en vakmanschap’.

Zodra jij de kneepjes van ons vak hebt geleerd, werk je over het algemeen 2 vaste dagen per week op kantoor. De overige dagen zijn voor inspecties, het opstarten en begeleiden van werk/werkbezoeken en klantencontacten.

Wat bieden wij jou

 • Afwisselende baan, waarbij je van advies/offerte tot uitvoering/oplevering mag begeleiden.
 • Auto van de zaak, telefoon en laptop.
 • Hoge mate van vrijheid om eigen tijd in te delen (parttime mogelijk).
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
 • Na een intensief eerste trainingstraject, investeren wij graag verder in persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.
 • Laagdrempelige bedrijfscultuur en een fijne werksfeer waar collega’s elkaar kennen en wij jaarlijks gezellige activiteiten en uitjes organiseren.

Wat verwachten wij van jou

 • Afgeronde opleiding mts/mbo-bouwkunde of gelijkwaardig opleiding.
 • Kennis van Word, Outlook en de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
 • Affiniteit met de (monumentale)vastgoedmarkt.
 • Je bent leergierig, je ziet kansen, je bent oplossingsgericht en representatief.
 • Fysiek fit om o.a. kruipruimte- of zolderonderzoeken uit te voeren.
 • Woonachtig in de Randstad.

Bedrijfsprofiel
Onze werkzaamheden bestaan uit specialistisch bouwkundig en technisch onderzoek, houtconservering, houtrestauratie, vochtwering, kruipruimte renovatie en kelderafdichting. Wij werken als marktleider met ca. 40 collega’s aan uiteenlopende restauratie- en renovatieprojecten en wij zijn trots op onze goede naam in de markt als vakspecialist. Wij zijn volledig gecertificeerd en een erkend partner van de ERM voor onze werkzaamheden in monumenten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Alphen aan den Rijn met een locatie in Heerhugowaard en in Assen.

Bezoek www.vanlierop.nl voor meer informatie.

Onze missie
Solide familiebedrijf met 60 jaar ervaring. Samenwerken en kwaliteit zijn de trots van ons vakmanschap bij restauratie- en renovatieprojecten. Deskundig onderzoek door onze specialisten naar hout- en vochtproblemen en vakkundige uitvoering, garandeert de allerbeste en meest duurzame oplossing voor onze klanten en ketenpartners. Om ons uiteindelijke doel ‘optimale veiligheid, kwaliteit en leefcomfort’ te bereiken voor onze klanten, bewaken wij ons vakmanschap. Met gedreven medewerkers werken wij op laagdrempelige wijze samen. Wij schakelen snel en werken met passie, respect en persoonlijke aandacht voor (monumentaal)vastgoed en haar bewoners.

Onze visie
Van Lierop is de eerste naam die in je opkomt als specialist voor betrouwbare, vakkundige en duurzame hout- en vocht oplossingen bij renovatie- en restauraties van (monumentaal)vastgoed. Wij verstaan ons vak als geen ander en dragen bij aan het duurzaam realiseren van dromen en wensen van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden
Specialistisch vakmanschap, kwaliteit, Veilig en Betrouwbaar, Duurzaam, Samenwerkend, Flexibel en Daadkrachtig, Passie en Persoonlijke aandacht.

Sollicitatie procedure
Ben je enthousiast geworden en je kunt je vinden in onze missie, visie en kernwaarden, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie naar b.vanlierop@vanlierop.nl. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel dan 0172-433514 en vraag naar Bart van Lierop.

Reactietermijn
Op het moment dat wij voldoende reacties hebben binnengekregen en de vacature daarmee vervuld kan worden, zal de vacature verwijderd worden van de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

 • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
 • FSC
 • ISO 9001 VCA
 • KOMO
 • Keurmerk Plaagdier Management

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie