Allround Timmerman of handige klusser met timmerervaring

'Leuke projecten, fijne collega’s die elkaar goed kennen, goed salaris en een eigen bus'

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met timmerkwaliteiten door opleiding of ervaring. Jouw werkzaamheden bestaan uit allerlei soorten restauratie- en renovatieprojecten zoals: dakconstructie- en vloerherstelwerkzaamheden, het bestrijden van houtaantastende insecten, zwamsanering en afhankelijk van ervaring wordt je opgeleid in het restaureren van hout met epoxytechnieken. Omdat wij geregeld in monumentaal erfgoed werken, kom je op de mooiste plekken. Natuurlijk trainen wij jou en loop je mee met ervaren collega's, als dat nodig is. Kortom: afwisseling, werken in de Randstad met een leuke club vakkundige en gemotiveerde collega’s.

Heb je ervaring opgedaan in de renovatie branche of ben je een leergierige starter, dan nodigen wij jou ook uit om te reageren.

Wat vragen wij van onze nieuwe collega

 • Een opgeruimd humeur, collegialiteit en klantvriendelijkheid is een must.
 • Ervaring als uitvoerend medewerker met timmerwerkzaamheden.
 • Goed zelfstandig en netjes kunnen werken.
 • Bezit van het rijbewijs B(E).
 • Woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

 

Wat bieden wij onze nieuwe collega

 • Bruto salaris € 2.000,00 -  € 3.300,00 (afhankelijk van ervaring)en pensioen.
 • Mogelijkheid tot een eigen bus.
 • Uitdagende baan met veel variatie in de Randstad (deeltijd mogelijk).
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (BBL-opleiding mogelijk).
 • Mogelijkheid tot het behalen van Bestrijdingstechnicus diploma (houtaantastende insecten).
 • Een fijne werksfeer en samen mooie projecten realiseren.
 • Regelmatige bedrijfsuitjes en borrels met collega’s.

 

Bedrijfsprofiel
Onze werkzaamheden bestaan uit specialistisch bouwkundig en technisch onderzoek, houtconservering, houtrestauratie, vochtwering, kruipruimte renovatie en kelderafdichting. Wij werken als marktleider met ca. 42 collega’s aan uiteenlopende restauratie- en renovatieprojecten. Wij zijn trots op onze goede naam in de markt als vakspecialist. Wij zijn volledig gecertificeerd en een erkend partner van de ERM voor onze werkzaamheden in monumenten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Alphen aan den Rijn met een locatie in Heerhugowaard en in Assen.

Bezoek www.vanlierop.nl voor meer informatie.

Onze missie
Van Lierop is een solide familiebedrijf met 60 jaar ervaring. Samenwerken en kwaliteit zijn de trots van ons vakmanschap bij restauratie- en renovatieprojecten. Deskundig onderzoek door onze specialisten naar hout- en vochtproblemen en de vakkundige uitvoering garanderen de allerbeste en meest duurzame oplossing voor onze klanten en ketenpartners. Om ons uiteindelijke doel ‘optimale veiligheid, kwaliteit en leefcomfort’ te bereiken voor onze klanten, bewaken wij ons vakmanschap. Met gedreven medewerkers werken wij samen. Wij schakelen snel en werken met passie, respect en persoonlijke aandacht voor (monumentaal)vastgoed en haar bewoners.

Onze visie
Van Lierop is de eerste naam die in je opkomt als specialist voor betrouwbare, vakkundige en duurzame hout- en vocht oplossingen bij renovatie- en restauraties van (monumentaal)vastgoed. Wij verstaan ons vak als geen ander en dragen bij aan het duurzaam realiseren van dromen en wensen van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden
Specialistisch vakmanschap, kwaliteit, Veilig en Betrouwbaar, Duurzaam, Samenwerkend, Flexibel en Daadkrachtig, Passie en Persoonlijke aandacht.

Sollicitatie procedure
Ben je enthousiast geworden en kun je je vinden in onze missie, visie en kernwaarden, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie naar c.eckersley@vanlierop.nl. Heb je eerst nog vragen over deze vacature, of jouw profiel sluit niet helemaal aan? Bel dan 0172-433514 en vraag naar Cora Eckersley.

Reactietermijn
Op het moment dat wij voldoende reacties hebben binnengekregen en de vacature daarmee vervuld kan worden, zal de vacature verwijderd worden van de website.

 

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

 • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
 • FSC
 • ISO 9001 VCA
 • KOMO
 • Keurmerk Plaagdier Management
 • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie