Onderhoudsabonnementen

Onderhoudsabonnementen voor monumenten 

Het is belangrijk om al het bereikbare hout- en muurwerk van een (monumentaal) object, periodiek deskundig te laten inspecteren. Aan de hand van een onderhoudsabonnement signaleren wij al meer dan 55 jaar, jaarlijks tijdig aantasting en gebreken voor u. Hiermee voorkomt u vervolgschade en dit geeft zekerheid dat uw vastgoed in goede conditie blijft. Onze gediplomeerde bestrijdingstechnici hebben de uitrusting om tevens lastig bereikbare plaatsen te onderzoeken. Wij zoeken tijdens onze inspecties naar aantastingen door houtinsecten, schimmels en vocht en rapporteren u uitgebreid over onze bevindingen en adviseren u over de oplossingen. Wij kaarten tevens andere gebreken aan in onze rapportage zoals lekkage, schade en ernstige vervuiling.

Een onderhoudsabonnement bestaat uit een jaarlijks terugkerende inspectie voor een vast bedrag. Binnen deze abonnementsvorm kunt u zelf een keuze maken voor welk bedrag onze inspecteur direct ter plaatse aantasting voor u mag behandelen. Deze constructie voorkomt extra kosten in verband met uitbreiding van aantasting en voorrijkosten voor een herhaalbezoek. Voor aantasting boven het door u aangegeven bedrag, ontvangt u vooraf een offerte voor behandeling.

Wij informeren u graag verder of vraag vrijblijvend een onderhoudsaanbieding aan.


De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie