Onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnement voor uw monument

Ons onderzoeksbureau De Houtarts levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van (monumentaal)onroerend goed. De houtarts biedt gespecialiseerde inspecties op het gebied van houtinsecten, zwam en vocht. Hierbij ontvangt u als eigenaar of beheerder van onroerend goed heldere adviezen en rapportages, waarmee gevolgschade en kosten bespaart blijven. Wij inspecteren jaarlijks (rijks)monumenten, boerderijen en molens voor vele gemeenten en vastgoedeigenaren.

  • Meer dan 60 jaar ervaring.
  • Volledig gecertificeerd en erkend parner van ERM.
  • Voorkom schade op grotere schaal en voorrijkosten door directe behandeling tijdens inspectie.
  • Heldere rapportage en prijsindicaties voor grotere schade en aantasting.
  • Van deskundig advies door vakpersoneel tot complete uitvoering.
  • Duurzame oplossingen en gebruik van hoogwaardige materialen.

Zekerheid met ons onderhoudsabonnement

Bij monumentale panden is het belangrijk om het muur- en houtwerk periodiek deskundig te laten inspecteren. Tijdig signaleren van aantasting en gebreken, voorkomt gevolgschade.
Kies voor gemak en zekerheid met ons onderhoudsabonnement. Wij plannen een deskundige inspecteur voor u in. Tijdens de jaarlijkse inspectie behandelen wij eventueel aangetroffen kleinschalige aantasting. Daarnaast signaleren wij gebreken als vervuiling en lekkages, die u eventueel ook in eigen beheer kunt verhelpen. In het bezit van onze rapportage kunt u volledig geïnformeerd de gewenste vervolgstappen ondernemen.

 

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een onderhoudsaanbieding aan.