Bedrijfsprofiel

Van Lierop – een begrip in de renovatie- en restauratiewereld

Met 3 vestigingen in Nederland en België, is ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties.
Wij zijn gecertificeerd en werken met gediplomeerde professionals. Wegens onze ruime ervaring en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zijn wij een logische keuze voor aannemers, woningcorporaties, vastgoedorganisaties, gemeente en overheid, makelaars, kerkbesturen, VvE’s en particulieren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering. Start u grotere projecten? Dan loont het om Van Lierop vanaf de start als expert in te schakelen. Bij Van Lierop zijn de lijnen kort. Dit komt de communicatie, flexibiliteit en maatwerk ten goede. Wij zijn trots op onze jarenlange succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartijen en particulieren.

Dé expert voor uw monument

Wij hebben jarenlange ervaring en grote deskundigheid ontwikkeld bij restauratie en onderhoud van monumenten. Gecertificeerd voor de Integrated Pest Management (IPM) Houtbescherming. Het certificaat hiervoor is verkregen op basis van het Keurmerk Plaagdiermanagement (KPMB), in combinatie met de Uitvoeringsrichtlijn Houtaantasting  (URL5001) erkend partner van de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Wij begrijpen als geen ander de onderzoeks- en uitvoeringsrichtlijnen voor monumentaal vastgoed. Kiest u voor zekerheid en wilt u uw onderhoudskosten binnen de perken houden? Laat u dan uw vastgoed jaarlijks inspecteren door een van onze technici. Voor een vast bedrag per jaar kunt u gebruik maken van een onderhoudsabonnement.

Onze mensen

Met ons professionele team van ca. 50 deskundige werknemers, bieden wij u zekerheid met betrouwbare oplossingen. Onze Technische adviseurs zijn bewezen specialisten met jarenlange op het gebied van vochtwering en houtherstel. Onze vakkundige uitvoering is goed opgeleid, werkt netjes en levert kwalitatief hoogstaande werk. Wilt u ons team komen versterken, bekijk dan hier onze vacatures.

Kwaliteit en veiligheid

Al onze medewerkers hebben een op hun functie afgestemde opleiding genoten. Daarnaast beschikken de technisch adviseurs en uitvoerende medewerkers allen over VCA diploma. Van Lierop is ISO 9001 en VCA * gecertificeerd. Hiermee bent u gegarandeerd van een professionele aanpak.

Van Lierop is aangesloten bij de NVPB (Nederlandse vereniging van Plaag diermanagement bedrijven). Binnen deze organisatie heeft Van Lierop als een van de eerste bedrijven het KPM (keurmerk plaagdier management) behaald. Hiermee staat Van Lierop voor maximaal behoud van monumentaal houtwerk, minimale inzet van bestrijdingsmiddelen door meer monitoren en bescherming van milieu door inzet alternatieve bestrijdingsmethoden zoals hetelucht techniek en zuurstofarme luchtmethode.

Van Lierop is in het bezit van het Keurmerk Plaagdier Management. Met dit (KPM) keurmerk is een verbeteringsslag gemaakt in de bestrijdingssector. In monumentale objecten zal de nadruk liggen op het behoud van zoveel mogelijk originele materialen en efficiënt omgaan met bestrijdingsmiddelen. Onderdeel van het KPM keurmerk is Integrated Pest Management. Hierbij leggen wij de nadruk op determinatie, wering maatregelen, (beperkte)bestrijding en regelmatig inspecteren (monitoring).

Wij beperken, waar mogelijk, het gebruik van milieu belastende bestrijdingsmiddelen tot een minimum. Door het terugdringen van de hoeveelheid toe te passen biociden, dragen wij bij aan een schoner milieu en gezondere werkomgeving.

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie