Kelderafdichting Amsterdam - eigenaar uiterst tevreden over het resultaat

Van Lierop is benaderd voor vochtklachten in een souterrain in Amsterdam vanwege optrekkend en doorslaand vocht, afbladderend stucwerk en zoutuitbloei. Na onderzoek door een van onze technisch adviseurs is een advies uitgebracht en offerte opgesteld. Vervolgens hebben we de opdracht gekregen voor uitvoering van de werkzaamheden.

Eerst zijn aangetaste stuclagen zorgvuldig tot op de steen verwijderd, waarna de muren zijn geïnjecteerd tegen optrekkend en doorslaand vocht. Van twee wanden werden scheuren hersteld en voorzien van een zoutbestendige, waterdichte wandafdichting en stucsysteem van Remmers Bouwchemie. Eigenaar van het pand, de heer Lieverse, was heel tevreden met het eindresultaat: “Er is schoon gewerkt zonder veel geluidsoverlast voor de bovengelegen artsenpraktijk. De vochtproblemen en zoutuitbloei zijn nu gelukkig verleden tijd.”

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie