Renovatie begane grondvloeren 41 woningen Mitros een succes

Na uitgebreid onderzoek startte Van Lierop met de zwam-, vochtbestrijding en bouwkundige herstelwerkzaamheden van 41 woningen in de wijk “Noordse Park” in Utrecht. Mitros woningcorporatie is een bijzondere partij in de stad. Eén op de vijf mensen in Utrecht en Nieuwegein woont in een woning van Mitros. Met ruim 28.000 woningen zijn zij de grootste woningcorporatie in de steden Utrecht en Nieuwegein.

In samenwerking met Mitros is er gewerkt aan het bestrijden van zwam, vocht en het bouwkundig herstel van de begane grondvloeren. De werkzaamheden variërde van optrekkend vochtbestrijding, klimaatverbetering van de kruipruimten d.m.v. bodemisolatie, bestrijding houtaantastende zwammen/schimmels en insecten, verbetering van ventilatie, betondekkingschade herstel, begeleiding van asbestsanering en het uiteindelijke verzorgen van nieuwe vloerafwerking.

De klus is naar volle tevredenheid van Mitros opgeleverd en het in- en uithuizen van de bewoners naar tijdelijk verblijf verliep geheel naar wens.

 

 

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie