Renovatie begane grondvloeren 41 woningen Mitros in volle gang

Na uitgebreid onderzoek startte Van Lierop half juni met de zwam-, vochtbestrijding en bouwkundige herstelwerkzaamheden van 41 woningen in de wijk “Noordse Park” in Utrecht. Mitros woningcorporatie is een bijzondere partij in de stad. Eén op de vijf mensen in Utrecht en Nieuwegein woont in een woning van Mitros. Met ruim 28.000 woningen zijn zij de grootste woningcorporatie in de steden Utrecht en Nieuwegein.

‘In samenwerking met Mitros hebben wij een goede start gemaakt met het bestrijden van zwam, vocht en het bouwkundig herstel van de begane grondvloeren, wij liggen goed op schema’, aldus Van Lierop Projectleider Raymond Geelen. De werkzaamheden variëren van optrekkend vochtbestrijding, klimaatverbetering van de kruipruimten d.m.v. bodemisolatie, bestrijding houtaantastende zwammen/schimmels & insecten, verbetering van de ventilatie, betondekkingschade herstel, begeleiding van asbestsanering en de uiteindelijke verzorgen van nieuwe vloerafwerking. Bij meerdere huizen verzorgt Van Lierop het in- en uithuizen van de bewoners naar een tijdelijk verblijf. De planning is om januari/februari 2017 dit project af te ronden.

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie