Houtinsecten bestrijding

Wanneer u denkt dat uw onroerend goed is aangetast door houtworm, (huis)boktor, bonte knaagkever of de spinthoutkever dan kunnen wij dit vrijblijvend voor u onderzoeken. We nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een vakkundige inspectie.

Inspectie aanvragen

Vocht verdrijven

Door gedegen onderzoek stellen wij de oorzaak van het vocht in uw huis vast. Het is vaak een combinatie van oorzaken die de vochtproblemen teweegbrengen. Wij kunnen alle oorzaken verhelpen en hebben een uitgekiend dienstenpakket voor de verdrijving van vocht in huis.

Inspectie aanvragen

Van Lierop

Conserveert & Herstelt hout | Verdrijft Vocht

Ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, is al meer dan 60 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout in (monumentaal)vastgoed. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties. Wij zijn gecertificeerd en werken met gediplomeerde professionals. Wegens onze ruime ervaring en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zijn wij een logische keuze voor aannemers, woningcorporaties, vastgoedorganisaties, gemeente en overheid, makelaars, kerkbesturen, VvE’s en particulieren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering. Start u grotere projecten? Dan loont het om Van Lierop vanaf de start als expert in te schakelen. Bij Van Lierop zijn de lijnen kort. Dit komt de communicatie, flexibiliteit en maatwerk ten goede. Wij zijn trots op onze jarenlange succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartijen en particulieren.

Meer informatie over onze werkzaamheden en diensten vindt u in onze digitale brochure.

Diensten van Lierop

Projecten

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie