Bedrijfsprofiel

Van Lierop – een begrip in de renovatie- en restauratiewereld

Ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, is al meer dan 60 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout in (monumentaal)vastgoed. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties. 
Wij zijn volledig gecertificeerd, erkend partner ERM en FSC gecertificeerd. 
Wij werken met gediplomeerde professionals. Wegens onze ruime ervaring en het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zijn wij een logische keuze voor aannemers, woningcorporaties, vastgoedorganisaties, gemeente en overheid, makelaars, kerkbesturen, VvE’s en particulieren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering met oog voor duurzaamheid en circulair bouwen. Start u grotere projecten? Dan loont het om Van Lierop vanaf de start als expert in te schakelen. Bij Van Lierop zijn de lijnen kort. Dit komt de communicatie, flexibiliteit en maatwerk ten goede. Wij zijn trots op onze jarenlange succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartijen en particulieren.

Dé expert voor uw monument

Wij hebben jarenlange ervaring en grote deskundigheid ontwikkeld bij restauratie en onderhoud van monumenten. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement (NVPB). Gecertificeerd voor de Integrated Pest Management (IPM) Houtbescherming. Het certificaat hiervoor is verkregen op basis van het Keurmerk Plaagdiermanagement (KPMB), in combinatie met de Uitvoeringsrichtlijn Houtaantasting  (URL5001) erkend partner van de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). In monumentale objecten zal de nadruk liggen op het behoud van zoveel mogelijk originele materialen en efficiënt omgaan met bestrijdingsmiddelen. Wij leggen de nadruk op determinatie, wering maatregelen, (beperkte)bestrijding en regelmatig inspecteren (monitoring) en de inzet van alternatieve bestrijdingsmethoden zoals hetelucht techniek en zuurstofarme luchtmethode. Wij begrijpen als geen ander de onderzoeks- en uitvoeringsrichtlijnen voor monumentaal vastgoed. Kiest u voor zekerheid en wilt u uw onderhoudskosten binnen de perken houden? Laat u dan uw vastgoed jaarlijks inspecteren door een van onze technici. Voor een vast bedrag per jaar kunt u gebruik maken van een onderhoudsabonnement.

Onze missie

Van Lierop is een solide familiebedrijf met 60 jaar ervaring. Samenwerken en kwaliteit zijn de trots van ons vakmanschap bij restauratie- en renovatieprojecten. Deskundig onderzoek door onze specialisten naar hout- en vochtproblemen en de vakkundige uitvoering, garanderen betrouwbare, flexibele en de meest duurzame oplossing voor onze klanten en ketenpartners. Om ons uiteindelijke doel, ‘optimale veiligheid, kwaliteit en leefcomfort’ te bereiken, werken wij met passie, respect en persoonlijke aandacht voor (monumentaal)vastgoed en haar bewoners.

Onze visie

Van Lierop is de eerste naam die in je opkomt als specialist voor betrouwbare, vakkundige en duurzame hout- en vochtoplossingen bij renovatie en restauratie van (monumentaal)vastgoed. Wij verstaan ons vak als geen ander en dragen bij aan het duurzaam realiseren van dromen en wensen van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden

Onze mensen

Met ons professionele team van ca. 35 deskundige werknemers, bieden wij u zekerheid met betrouwbare oplossingen. Onze Technische adviseurs zijn bewezen specialisten met jarenlange op het gebied van vochtwering en houtherstel. Onze vakkundige uitvoering is goed opgeleid, werkt netjes en levert kwalitatief hoogstaande werk. Wilt u ons team komen versterken, bekijk dan hier onze vacatures.

Kwaliteit en veiligheid

Al onze medewerkers hebben een op hun functie afgestemde opleiding genoten. Daarnaast beschikken de technisch adviseurs en uitvoerende medewerkers allen over VCA diploma. Van Lierop is ISO 9001 en VCA * gecertificeerd. Hiermee bent u gegarandeerd van een professionele aanpak.

Wij zijn FSC® gecertificeerd - licentiecode FSC® C127815. Wij garanderen hiermee dat in desgewenste projecten door ons toegepast hout, daadwerkelijk afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie