Dolmans Groep versterkt positie door toetreding Van Lierop

Persbericht

4 april 2023

 

Dolmans Groep versterkt positie door toetreding Van Lierop

Met ingang van heden voegt Van Lierop zich bij de Dolmans Groep. De jarenlange ervaring en expertise van Van Lierop op het gebied van conserveren en herstellen van hout en verdrijven van vocht in (monumentaal)vastgoed maken hen een waardevolle aanvulling in onze groep van specialistische bedrijven. Deze samenwerking is een belangrijke stap vooruit in het versterken van onze positie als dienstverlener en het nog beter bedienen van onze klanten.

Van Lierop zal onder leiding van directeur Bart van Lierop als een zelfstandige entiteit blijven werken en de dienstverlening blijft onveranderd. De focus van Van Lierop zal blijven liggen op het behouden van tevreden klanten door het bieden van uitstekende service en dienstverlening.

Bart van Lierop, eigenaar Van Lierop: “Ik ben oprecht trots dat ons mooie familiebedrijf deel uit gaat maken van de Dolmans Groep. Met ons specialisme zijn wij een mooie aanvulling op het bestaande dienstenpakket van Dolmans. Wij zullen zelfstandig en onder de vertrouwde naam Van Lierop, onze specialistische renovatie- en restauratiediensten aan onze klanten blijven leveren. Deze overname geeft ons de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en nog beter op de vraag van onze klanten in te spelen. Ik zal aanblijven als directeur en met vertrouwen kijk ik naar de toekomst waarin wij de kwaliteitsoplossingen blijven leveren die klanten van ons gewend zijn.”

Berthil Dolmans, eigenaar Dolmans Groep: “Dolmans Groep is een groep met specialistische bedrijven, waar Van Lierop goed bij aansluit. De komst van Van Lierop is een volgende stap om onze dienstverlening vooral op het gebied van vocht- en watergerelateerde problemen nog completer te kunnen aanbieden aan onze klanten en hiermee te ontzorgen. Deze samenwerking past ook binnen de strategie van de Dolmans Groep om naast herstel en reparatie ook te focussen op preventie. Van Lierop heeft op het gebied van preventie diverse specialistische technieken in huis, waardoor we nu een nog beter totaalplaatje kunnen aanbieden. Samen kunnen wij het verschil maken voor onze klanten. Wij kijken uit naar een professionele samenwerking.”

Over Van Lierop
Van Lierop is een toonaangevend familiebedrijf en dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout in (monumentaal)vastgoed. Van Lierop is al meer dan 60 jaar een begrip in de restauratie- en renovatiewereld op het gebied van specialistisch onderzoek, bestrijding van zwam- en houtaantastende insecten, houtherstel met epoxytechnieken, vochtwering en kelderafdichting. Speciaal voor woningbezit tot 1980 en afgestemd op strategisch beleid van corporaties, beleggingsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE's en gemeenten heeft Van Lierop een aanpak voor seriematig kruipruimteonderhoud. Van deskundig onderzoek tot uitvoering: als expert in het vakgebied, levert Van Lierop kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties.

Over Dolmans Groep
Dolmans biedt een uitgebreide reeks diensten aan en heeft een team van meer dan 600 experts in dienst om de klant te voorzien van hoogwaardige zorg, aandacht en vakmanschap in geval van calamiteiten, gespecialiseerde reiniging en facilitaire dienstverlening. Naast de vier Dolmans-bedrijven bestaat de Dolmans Groep uit Trition en ASB en nu ook Van Lierop. We werken nauw samen met onze partnerbedrijven QBuild en Cauberg Huygen. 

Dolmans Groep is een landelijke organisatie die zich inzet om de bebouwde omgeving veiliger én aangenamer te maken. Dit zijn omgevingen waar mensen wonen, werken, leren, voor elkaar zorgen, ontspannen en elkaar ontmoeten. Wij brengen hier preventief risico’s in kaart, verbeteren onveilige en onprettige situaties en herstellen de gevolgen van eventuele calamiteiten. Kortom, Dolmans is er vóór, tijdens en na onveilige of ongezonde situaties.

Bij Dolmans géven wij liever aandacht dan dat we aandacht krijgen. Want wij beseffen dat we werken in een omgeving die vaak een heel persoonlijke beleving heeft. Daarom doen we alles wat we doen met toewijding, met trots en met aandacht.

Meer informatie:
Dolmans Groep
Laura Hopman
Marketing & Sales Manager
06 42 16 36 76

l.hopman@dolmans.com
 

Nieuws

Over ons

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg