Hoe schadelijk is een Poriënzwam?

Van Lierop bestrijdt naast Huiszwam en Kelderzwam ook deze wolkachtig uitziende Poriënzwam. Misschien nooit van gehoord, maar het gaat om een forse paddenstoel die zich razendsnel kan ontwikkelen en veel schade aan kan richten. Te vochtige en onvoldoende geventileerde woningen lopen het meeste risico op een plaag van Poriënzwammen. De schimmeldraden voeden zich op het vocht in het hout, waardoor houten constructies wegrotten. Zeker als het om steunbalken gaat, kan dit erg gevaarlijk zijn. Daarnaast kan de Poriënzwam allergieën en luchtwegklachten veroorzaken. Laat zwammen duurzaam verwijderen door een professional, om het verspreiden van sporen en gevolgschade te voorkomen.

Het aanbrengen van kruipruimte-isolatie in de vorm van ISOCHIPS, verlaagt de luchtvochtigheid in de kruipruimte en in de bovenliggende woning. Deze energiebesparende maatregel betekent een droge kruipruimte met behoud van de constructie. Het is ook nog eens beter voor de  gezondheid van de bewoners.

Nieuws

Over ons

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie