Ravage door huiszwam

Deze verwoestende huiszwam kwam onze Technisch adviseur tegen in het plafond in een woonhuis in Haarlem. Op de foto’s is te zien dat de huiszwam enorme ravage aanricht. In eerste instantie was maar een klein gedeelte van de Huiszwam zichtbaar boven het kozijn. Na het openbreken van het plafond komt een ware ravage in zicht. Het inademen van de schimmelsporen die de huiszwam verspreidt, kan leiden tot klachten met de ademhaling en problemen met de luchtwegen. Snel ingrijpen is noodzakelijk. Deze huiszwam kan wel tot 10 cm per week groeien en groeit gemakkelijk over grote afstand, door bouwmuren en naar naastgelegen ruimten. 

 

Naast het verwijderen van het vruchtlichaam vernietigt Van Lierop de sporen en schimmeldraden. Dit houdt ook in dat wij aangetast metsel- en houtwerk en zones rond de aangetaste materialen verwijderen. Ten slotte volgt een professionele behandeling met een zwamdodend middel. Zowel de vruchtlichamen als schimmeldraden worden hier grondig aangepakt om definitief van deze plaaggeest verlost te zijn.

Nieuws

Over ons

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie