Speciale inspectie app in gebruik

Onze inspecteurs gebruiken sinds kort de speciale inspectie app bij seriematig onderzoek. Voordeel voor u: snelle inzage in de rapportages. Voordeel voor de inspecteurs: een korte doorlooptijd en standaardisering van de rapporten.

Onze inspecteurs gebruiken sinds kort de speciale inspectie app bij seriematig onderzoek. Wij doen steeds meer seriematig onderzoek, vaak in woningbezit van wooncorporaties. Het gaat dan om projecten van 10 tot wel 250 woningen. Het per adres handmatig opnemen van de onderzoeksresultaten en invullen op formulieren, is met de inspectie app voorgoed verleden tijd.

De app is zo ontwikkeld dat de inspecteurs sneller en prettiger seriematig gegevens kunnen opnemen. Voordeel voor u: snelle inzage in de rapportages. Voordeel voor de inspecteurs: een korte doorlooptijd omdat veel standaardgegevens al in de app zijn verwerkt. Er is minder kans op fouten en alle rapporten met bijbehorende tekeningen en foto’s zien er hetzelfde uit.

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie