Van Lierop heeft nieuw keurmerk

Als een van de eerste bedrijven in Nederland heeft Van Lierop het Keurmerk Plaagdier Management ontvangen uit handen van de NVPB.

Op 26 juni jl. vond de feestelijke uitreiking plaats in de Malietoren te Den Haag. Met dit keurmerk is een verbeteringsslag gemaakt in de bestrijdingssector. Het keurmerk is er alleen voor bedrijven die volgens bepaalde richtlijnen werken. Hiermee wordt de werkwijze geborgd en kunt u als klant rekenen op een uniforme aanpak. Als enige gespecialiseerde firma in de bestrijding van Houtaantastende insecten en schimmels van Nederland zullen wij in Monumenten anders te werk gaan. In monumentale objecten zal de nadruk liggen op het behoud van zoveel mogelijk originele materialen, efficient omgaan met bestrijdingsmiddelen, meer monitoring en indien mogelijk inzetten van minder milieubelastende bestrijdingsmethoden. Wilt u meer weten over het Keurmerk Plaagdier Management of wilt u een object laten onderzoeken belt u dan met de dichtstbijzijnde vestiging van Van Lierop.

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie