Vocht in de kruipruimte verantwoordelijk voor veel nare problemen

Verlies van wooncomfort, vocht en schimmelproblemen, ongedierte, gezondheidsschade en constructieproblemen? Vocht in de kruipruimte is vaak de grootste boosdoener.

Als specialistische partner voor o.a. woningcorporaties, onderhoudsbedrijven en VvE's, brengt Van Lierop de onderhoudsstatus van woning(en) in beeld. Naast complete kruipruimterenovaties verzorgen wij ook (planmatig) reparaties- en mutatieonderhoud. Bij ons staat goede communicatie met bewoners centraal en onze korte lijnen, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken ons tot een fijne partner bij zowel grootschalige als kleine renovaties.
Voor bodemisolatie maken we altijd gebruik van de isolatieproducten ISOCHIPS® en ISOPARELS®. Deze producten besparen energie en reduceren de CO2-uitstoot. Ze verlagen de luchtvochtigheid in de kruipruimte en in de bovenliggende woning. Een droge kruipruimte voorkomt houtrot, zwamproblemen en betekent behoud van de constructie en meer wooncomfort voor jou als bewoner.

Als een vloer ernstig beschadigd is, bijvoorbeeld door zwamaantasting of vocht, vervangen wij geheel of gedeeltelijk. Dit doen we met hout of een geïsoleerde renovatie-systeemvloer. Beide vloeren zijn ideaal voor zowel kleinschalige als grootschalige renovatie.

Nieuws

Over ons

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg