Wij danken Van Lierop voor hun steun!

Jambo,

Africa Classic 2016 zit erop! De bikers hebben een onvergetelijke week achter de rug. Of zoals één van hen het uitdrukte:

“Door mee te doen aan Africa Classic is mijn leven een stuk rijker geworden. Het was geweldig om al die bijzondere mensen op de route tegen te komen en op gemoedelijke wijze een prachtig land te zien dat door Amref geholpen wordt.”

Maandenlang hebben de deelnemers zich voorbereid op deze bijzondere week. Zij hebben zich niet alleen fysiek en mentaal voorbereid, maar zijn ook ontzettend druk geweest met het werven van donaties voor Amref Flying Doctors. U heeft ze hierin gesteund, waarvoor onze hartelijke dank!

Met een prachtige sponsoropbrengst van € 581.281,94 voor Amref Flying Doctors was deze zesde editie zeer geslaagd. De deelnemers hebben een Post-Testing-Club, Amref-waterinstallatie, ARP-school en TBC-ziekenhuis bezocht, bezoek gehad van de Flying Doctors en met eigen ogen gezien waar hun sponsorgeld naartoe gaat.

Bent u geïnspireerd geraakt door de prachtige beelden? Lees dan hier meer over het avontuur dat ook ú kunt beleven.

Namens Amref Flying Doctors nogmaals hartelijk dank voor uw steun!

Met hartelijke groet,

Team Africa Classic

Nieuws

Bedrijfsprofiel

Historie

Projecten

Referenties

WKA

Vacatures

Privacyverklaring

Cookies

Brochure

FAQ

Veiligheid en kwaliteit

  • Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven
  • FSC
  • ISO 9001 VCA
  • KOMO
  • Keurmerk Plaagdier Management
  • Stichting Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

De website www.vanlierop.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie